De schoonheidstherapeut, Annemarie Lindner, maakte al sinds de jaren vijftig gebruik van natuurlijke ingrediënten om huidproblemen op te lossen. Sindsdien is er veel veranderd, maar één ding is altijd gelijk gebleven: de innovatiekracht van het merk Annemarie Börlind. Na de tweede wereldoorlog wist Annemarie Lindner een loopbaan in de schoonheidsindustrie te bemachtigen. Ze maakte haar eigen natuurlijke cosmetica en verkocht deze met succes. Eind jaren vijftig ontstond hierdoor het huidverzorgingsmerk Annemarie Börlind, een bedrijfsnaam afgeleid van Börner, haar zakenpartner, en Lindner zelf.

Het toonaangevende huidverzorgingsmerk heeft een perfecte huid als uitgangspunt. Innovaties worden met respect voor mens en natuur ontwikkeld. Waar mogelijk worden alleen grondstoffen gebruikt die afkomstig zijn van biologische afkomst. Een belangrijke grondstof waar Annemarie Börlind veel gebruik van maakt, is bronwater afkomstig uit de diepe dalen van het Zwarte Woud. In tegenstelling tot leidingwater, is bronwater vrij van stoffen die schadelijk zijn voor de huid. Denk bijvoorbeeld aan chloor, pesticiden en hormonen.

Annemarie Börlind is een veelzijdig merk met zowel huidverzorgingsproducten als make-up. Eén van de favorieten van het merk is de Annemarie Börlind Hydraterende Make-Up. Dit is een foundation die de gehele dag blijft zitten. Het zorgt voor een natuurlijke, egale teint en geeft een erg goede dekking. De foundation kan gebruikt worden door ieder huidtype en is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. Naast het bieden van een dekking, heeft de make-up ook verzorgende kwaliteiten. Botanisch Hyaluronzuur zorgt ervoor dat de huid kan genieten van een intensieve hydratatie. Maar ook andere ingrediënten als jojoba olie, vitamine E en algen extract bieden de huid naast een prachtige dekking ook een intensieve verzorging. Twee vliegen in één klap!

Een ander fijn product van Annemarie Börlind is de LL Regeneration Day Cream. Deze dagcrème bevordert de huideigen elasticiteit en geeft de huid een fris gevoel, de gehele dag door. Dankzij het LL-Biocomplex wordt het cel vernieuwingsproces versneld en wordt huidveroudering vertraagd. Maar ook andere bestanddelen helpen de huid gezond te houden. Shea Butter werkt ontstekingsremmend, Echinacea versterkt de natuurlijke beschermende werking van de huid, Aloë Vera hydrateert intensief en Vitamine E beschermt tegen vrije radicalen. De dagcrème biedt een ideale basis voor make-up en zorgt direct na gebruik voor een zachtere en egalere huid.

Naast deze twee succesproducten, heeft Annemarie Börlind nog talloze andere geweldige producten te bieden. Een verzorgende mascara, natuurlijke deodorant of een hydraterend gelmasker, noem het maar op en Annemarie Börlind heeft het in haar assortiment. Bij Beautyfashionshop is het brede assortiment van Annemarie Börlind altijd te krijgen voor een mooie prijs. Niet alleen haar scherpe prijzen is wat Beautyfashionshop uniek maakt, ook de excellente klantenservice maakt het shoppen bij onze webshop een plezierige ervaring. Ons team van specialisten staat altijd voor je klaar om je te voorzien van het beste advies.