Sinds ik mijn code 95 heb behaald, kan ik veel leukere werkzaamheden doen. Voorheen mocht ik namelijk alleen de administratie doen bij het taxibedrijf waar ik werk, maar nu mag ik ook daadwerkelijk rijden. Het is in Nederland namelijk verplicht om deze certificering te hebben en daarom kon ik tot die tijd niets anders doen. Gelukkig is dat nu helemaal anders en dat heb ik te danken aan Wesseldijk. Hierover had ik zelf nog nooit gehoord, maar mijn leidinggevende had hier hele goede ervaringen mee. Dat is ook de reden dat ik ervoor heb gekozen om het hier te gaan volgen.

code 95

Geslaagd voor mijn code 95

Toen ik het examen voor mijn code 95 inging, had ik er veel vertrouwen in. Ik wist vrijwel zeker dat ik het ging halen, want ik had een hele goede voorbereiding gehad. Dit kwam mede door de goede instructeurs. Zij gaven duidelijke uitleg waardoor ik de stof snel tot mij nam. Toen ik hoorde dat ik geslaagd was, was ik ongelofelijk blij. Ik kon niet wachten om als chauffeur aan de slag te gaan en inmiddels is die droom in vervulling gegaan. Neem voor meer informatie zeker even een kijkje op hun website, want daar staat alles precies beschreven.