Wil jij vlak bij Efteling overnachten? Dan ben jij bij het GuesHouse Hotel in Kaatsheuvel op het juiste adres. maak van jouw dagje uit een korte vakantie waar iedereen zich zelf vermaakt en plezier heeft. Met de overnachting in het GuestHouse Hotel. Er is veel te beleven in de omgeving van Kaatsheuvel en Guesthouse Hotel biedt jou alle mogelijke faciliteiten voor een superleuke en onvergetelijk verblijf!

Weekendje weg
In de zomer gingen we met het gezin niet op vakantie naar het buitenland, dat kwam omdat ik in de vakantie gewoon moest werken. Wel wilde ik met mijn gezin een weekendje weg alleen wist ik niet wat of waar we naartoe zouden gaan. Als inspiratie ging ik via het internet opzoek naar leuke uitjes en pretparken in Nederland. Daarbij kwam ik uit eindelijk bij het pretpark Efteling. In Efteling was ik nog nooit geweest dus leek het me een goed idee om daar naartoe te gaan voor het weekend. Eenmaal toen ik de kaartjes voor Efteling had moest ik natuurlijk ook een hotel boeken voor 5 personen, omdat ik 3 kinderen heb moest het Hotel een loopafstand hebben van af Efteling naar het hotel. Het dichtbijzijnde hotel was het GuesHouse Hotel wat ik dus ook had geboekt.

Het was een hele mooie ervaring want de kinderen hadden veel plezier en het hartstikken naar hun zin in het hotel sliep je lekker en werd ook rekening gehouden met de kinderen. Ik raad het je zeker aan om ook voor hotel GuesHouse te kiezen als jij wilt verblijven in Kaatsheuvel.