Als je oordoppen perfect op maat hebt, zitten ze ook veel lekkerder en heb je er totaal geen last van! Je kunt ze langdurig en dagelijks gebruiken en ze zijn nauwelijks zichtbaar als je ze in hebt! Je hebt minimale garantie van 2 jaar en je krijgt een handige opbergetui erbij. Ben je geïnteresseerd in gehoorbescherming op maat en wil je geen gehoorschade oplopen? Ga dan naar Audinc en haal jouw oordoppen!

Waarvoor gehoorbescherming op maat?

Audinc heeft gehoorbescherming op maat voor diverse tijdsbestedingen.

  • Hobby. Het is handig om gehoorbescherming aan te schaffen als je regelmatig tijdens een hobby in aanraking komt met lawaai. Bijvoorbeeld voor tijdens het klussen en tuinwerken met machines. Audinc Hobby bieden comfortabele gehoorbescherming die ze persoonlijk aanmeten.
  • Industrie. Werk je op een werkvloer waar veel lawaai is? Dan kan Audinc het perfecte dempingsfilter aanmeten dat past bij jouw geluidssituatie.
  • In-ear monitoring/muziek. Op het podium wil je je alleen maar met muziek bezig houden. Je wilt natuurlijk graag muziek maken maar ook je gehoor houden…
  • Motorsport. Het geluid van je motor en het windgeruis kan hele erge blijvende schade aan je gehoor veroorzaken. Audinc Gehoorbescherming Motorsport is hier speciaal voor ontwikkeld.
  • Portofoon. Audinc Porto is speciaal ontwikkeld om via je oortje te kunnen communiceren. Het wordt gebruikt voor bijvoorbeeld politie mensen, beveiligingsdiensten, brandweer en andere hulpverleners.
  • Schietsport. Wist je dat het geluidsniveau van een vuurwapen gemiddeld ruim boven de pijngrens ligt? Je loopt dus een hoog risico op blijvende gehoorschade bij ieder schot!
  • Slapen. Iedereen wil goed slapen. Dit gaat lastig als je storende geluiden hoort. De op maat gemaakte slaapdoppen van Audinc combineren het hoogste comfort met een hele goede bescherming.