Islamitisch speelgoed bestellen voor jouw kind kan online. Als moslim bent u natuurlijk trots op jouw geloof en wil jij je kinderen daar ook iets over bijbrengen. Omdat zij in Nederland wonen zullen zij daarom vooral veel meekrijgen van die cultuur. In de gewone speelgoedwinkels vind jij eigenlijk niets wat met de islam te maken heeft. En dus kun jij jouw kind er weinig over leren. Daarom bestaat islamboeken.nl. Op deze webshop kun jij allemaal verschillend speelgoed kopen voor jouw kind wat dicht bij jouw cultuur staat. Zo bieden wij een leuke blokkentoren aan in de vorm van een tempel.

Kinderen

Islamitisch speelgoed en meer

Naast dat wij islamitisch speelgoed aanbieden verkopen wij nog veel meer. Zo hebben wij ook boekjes waaruit jouw kinderen het Arabisch alfabet kunnen leren. Dat is natuurlijk heel erg belangrijk. Ook hebben wij speelgoed en leesboekjes waardoor de kinderen meer leren over Allah, de koran en alle profeten. Zo zullen zij ook meer begrijpen wat hun afkomst en wat het islamitische geloof nou eigenlijk inhoud. Samen met jouw kinderen kan jij deze boeken doorlezen. Wij vinden het belangrijk dat ook moslim kinderen uit Nederland over hun cultuur kunnen leren.

Kinderen

Plaats direct een bestelling

Naast vele boeken hebben wij ook een ruim assortiment aan eten. Zo bieden wij veel halal snoep aan. Veel snoep in de gewone supermarkten is helaas niet halal. Toch verdient ieder kind natuurlijk op zijn tijd een lekkernij. Ook verkopen wij dadels en andere etenswaren. Wat wij ook belangrijk vinden is dat wij de koran aanbieden. Hij hebben hem in verschillende maten en talen. Mocht jouw kind geen Arabisch kunnen lezen dan hebben wij hem ook beschikbaar in het Nederlands. Ook hebben wij lekkere parfum die jouw doet denken aan de geuren van jou cultuur. Leuk om iemand of jezelf cadeau te doen.