Wil je goedkoop Bitcoins kopen dan heb je geluk dat je in Nederland woont, je hoeft niet naar een bedrijf in het buitenland om de cryptomunt te kopen of te verkopen. Gelukkig zijn er voldoende Nederlandse dienstverleners, wil je Bitcoin kopen blijf dan uit de buurt van de andere munten op de markt. De grootste en veiligste handelsbeurs in Nederland is Bitvavo, na aankoop worden de munten op een veilige manier offline opgeslagen. Ook is het mogelijk om een rentevergoeding te krijgen over je saldo bij Bitvavo.

Waarom kopen van cryptomunten

Met goedkoop Bitcoins kopen krijg je een onvervreemdbaar eigendom wat digitaal is, het is een netwerk wat van iedereen is en niet te kraken. Het is een gezond systeem zonder macht, tevens zijn er geen banken nodig om het systeem in leven te houden. Nog nooit is er in Nederland geld geweest zonder dat een ander er de macht over had, maar van het Bitcoin netwerk is niemand eigenaar. Het netwerk helpt mee om iedere deelnemer financieel onafhankelijk te maken zonder meekijken van de overheid.

goedkoop Bitcoins kopen

Volledig zelf in beheer

Nadat je aan de slag bent gegaan met goedkoop Bitcoins kopen, ben je ook de enige eigenaar van je munten. Ze staan in de blockchain waarvan jij de enige eigenaar bent, de Bitcoin biedt je een uniek soeverein zijn zonder een derde partij. Het enige waar je aan zal moeten wennen zijn de enorme schommelingen in de koers van de munt, het zorgt er niet voor dat je snel rijk wordt. Sterker nog de meeste mensen nemen de munt juist voor de toekomst. Mocht het huidige systeem omvallen hebben zij toch financiele vrijheid met de cryptomunt.