Ik was al lang op zoek naar een leuke kast voor de woonkamer. Een collega raadde mij een Pastoe kast aan. Ik had er nog nooit van gehoord, maar ben onmiddellijk online gaan zoeken. En wat een ontdekking! Ik heb gekozen voor de Pastoe Landscape kast: een mooie witte kast, afgewerkt met houten tussenliggers. Deze gaat perfect bij mijn Scandinavische wooninrichting. Ik heb overal witte muren en heel wat houten elementen in mijn interieur. Ik heb geen moment getwijfeld om deze kast te kopen! En weet je wat het leukste is aan deze kast? De kast is opgebouwd uit verschillende delen die op elkaar zijn gestapeld. Dat betekent dat ik ze om de zoveel tijd gewoon van indeling en dus van look kan veranderen! Super toch!

Daamen Interieur

Mijn kast gecombineerd met accessoires

Nadat ik deze kast in mijn eetkamer heb geplaatst, heb ik nog een aantal leuke accessoires gekozen. Zo heb ik mijn kast gecombineerd met houten hanglampen en heb nog een paar houten bijzettafeltjes gevonden. Een tafel met wit tafelblad en houten poten en wit-leren stoelen met houten poten had ik al. Het is gewoon een prachtig geheel geworden!