Ben jij op zoek naar een goede therapeut in Utrecht of omgeving? Dan weet ik voor jou wel een hele goede praktijk dat gespecialiseerd is in alternatieve geneeswijze. Onlangs ben ik ook naar deze praktijk geweest om mijn lichaam weer in balans te krijgen. Al een hele lange tijd had ik al last van mijn nek. Ik heb daarvoor al meerdere soorten therapie gehad, maar de klachten kwamen steeds terug. Een vriendin van mij gaf mij de tip om eens een alternatieve therapie te proberen. Ik geloofde daar eerst niet echt in, maar proberen kon natuurlijk geen kwaad. Daarom heb ik een afspraak gemaakt bij de praktijk: ESDI.

Therapeut Utrecht

Goede therapeut in Utrecht met veel ervaring

Deze praktijk wordt gerund door de eigenaresse Suze Barendregt. Zij heeft al jarenlange ervaring en kennis in de alternatieve geneeswijze en past dit dan ook toe in har behandelingen. Jij kan voor meerdere soorten behandelingen bij haar terecht. Hierbij kan jij denken aan:

  • Voedingsadvies
  • Energetische massage
  • Soul Dynamics
  • Trance Healing
  • Trance Medium

Zelf heb ik de behandeling Trance Healing ondergaan. Tijdens deze behandeling wordt er een krachtige energie doorgezonden naar het lichaam. Dit wordt gedaan via de handen van de eigenaresse. Deze energie zorgt ervoor dat het lichaam weer in balans komt. Mijn klachten zijn hierdoor helemaal verdwenen.