Home Blog

Nederlandse partijen

0
goedkoop Bitcoins kopen

Wil je goedkoop Bitcoins kopen dan heb je geluk dat je in Nederland woont, je hoeft niet naar een bedrijf in het buitenland om de cryptomunt te kopen of te verkopen. Gelukkig zijn er voldoende Nederlandse dienstverleners, wil je Bitcoin kopen blijf dan uit de buurt van de andere munten op de markt. De grootste en veiligste handelsbeurs in Nederland is Bitvavo, na aankoop worden de munten op een veilige manier offline opgeslagen. Ook is het mogelijk om een rentevergoeding te krijgen over je saldo bij Bitvavo.

Waarom kopen van cryptomunten

Met goedkoop Bitcoins kopen krijg je een onvervreemdbaar eigendom wat digitaal is, het is een netwerk wat van iedereen is en niet te kraken. Het is een gezond systeem zonder macht, tevens zijn er geen banken nodig om het systeem in leven te houden. Nog nooit is er in Nederland geld geweest zonder dat een ander er de macht over had, maar van het Bitcoin netwerk is niemand eigenaar. Het netwerk helpt mee om iedere deelnemer financieel onafhankelijk te maken zonder meekijken van de overheid.

goedkoop Bitcoins kopen

Volledig zelf in beheer

Nadat je aan de slag bent gegaan met goedkoop Bitcoins kopen, ben je ook de enige eigenaar van je munten. Ze staan in de blockchain waarvan jij de enige eigenaar bent, de Bitcoin biedt je een uniek soeverein zijn zonder een derde partij. Het enige waar je aan zal moeten wennen zijn de enorme schommelingen in de koers van de munt, het zorgt er niet voor dat je snel rijk wordt. Sterker nog de meeste mensen nemen de munt juist voor de toekomst. Mocht het huidige systeem omvallen hebben zij toch financiele vrijheid met de cryptomunt.

De grootste voordelen van een Smart Home

0

Het zoekwoord Smart Home is steeds populairder aan het werken. Dit zie je ook terug in de resultaten van Google waarin er steeds meer en meer artikelen over bestaan. Hierdoor kan je een hoop informatie over dit onderwerp inwinnen en wordt je zelf ook een smart home expert. Al deze informatie kan je gebruiken om wel of niet te kiezen voor een smart home beleving in jouw huis. We leggen je graag uit wat er allemaal mogelijk is en wat je hiervoor nodig hebt!

Slimme verlichting

Hetgeen wat de meeste mensen wel bekend in de oren voorkomt is dat je met een slim huis je verlichting ook slim kan regelen. Vroeger keken we films waarin je met je handen klapt en de lichten uit zouden gaan. Zo ver gaat het dan ook weer niet maar de systemen van tegenwoordig kunnen herkennen wat jouw leefpatroon is. Hierdoor kan je huis heel slim uit zichzelf de lichten aan en uitzetten. Uiteraard kan je hier zelf ook tijden voor instellen. Met Philips Hue kan je bijvoorbeeld ook buiten je huis je lichten bedienen. Ideaal als je ze vergeten uit bent te zetten of als je ze juist aan wilt zetten om inbrekers af te schrikken.

Slim apparatuur

Je hebt ook allerlei slimme apparaten die je kan aansluiten op een systeem als Niko Home Control. Denk bijvoorbeeld aan een slimme koelkast of slimme oven. Een slimme koelkast kan bijvoorbeeld al boodschappen op een lijstje zetten die op zijn geraakt. En de oven kan uit zichzelf aangaan vanuit je luie bed. Wat een service!

Verwarming

Ook de temperatuur in huis kan volledig automatisch worden ingesteld. Maar uiteraard blijf je altijd ook zelf de beschikking hebben om zelf aan de knoppen te zitten. Hierdoor kan je het hier en daar tweaken waar dit nodig is.

Zo draag je bij aan een duurzame samenleving

0

De coronatijd doet niet alleen veel met de mens, maar ook met de natuur. Waar we onze thuiswerkplek hebben ingericht, vrienden op anderhalve meter afstand houden en leuke uitjes op pauze hebben gezet, laat zo ook de natuur hiervan de gevolgen zien. Hoewel wij mensen niet zo gelukkig worden van deze tijd, lijkt de natuur dat wel te doen. Er verschijnen dolfijnen in Italiaanse steden en in dichtbevolkte Aziatische steden kunnen inwoners eindelijk weer een blauwe lucht zien nadat de smog is weggetrokken. Zelf vind ik dit enorm indrukwekkend omdat het maar weer laat zien dat het dagelijkse leven van de meeste mensen echt een grote impact heeft op de natuur. Daarom laat ik je in deze blog een aantal dingen zien die jij kunt doen om deze stroom van duurzaamheid verder voort te zetten.

 

Afval scheiden

Het eerste wat je kunt doen is je afval scheiden. Iedereen kan afval scheiden, je hoeft er geen extra kosten voor te maken en het is super eenvoudig. Afval is echt een wereldwijd probleem wat voor veel narigheid zorgt. Zorg dus dat je in huis drie soorten prullenbakken hebt staan. Een voor gft-afval, een voor plastic afval en een voor restafval. Naast de producten die in deze bakken horen kun je ook glas, papier en batterijen scheiden. Zorg er natuurlijk voor dat je dit in de juiste bak gooit. Van de meeste producten is het wel duidelijk in welke bak het hoort, maar soms is dit niet altijd vanzelfsprekend. Wat doe je bijvoorbeeld met sigaretten, volle stofzuigerzakken en kattenbakkorrels? Online vind je handige overzichten hierbij.

 

Milieubewust in huis

Naast afval scheiden zijn er nog meer manieren waarmee jij kunt bijdragen aan een duurzame samenleving. Douche bijvoorbeeld minder lang, was op een lagere temperatuur en hang deze buiten te drogen bij mooi weer. Je kunt natuurlijk ook altijd de verwarming wat lager zetten en een dikke trui en warme sokken aantrekken. Verder is het natuurlijk zonde als je lichten aan laat staan, waar je ook het gordijn open kunt zetten voor wat daglicht.

 

Duurzame mode

Ook jouw kleding kun je verduurzamen. Koop bijvoorbeeld tweedehands kleding en breng jouw oude kleding naar een kringloopwinkel. Maak je eigen korte broeken van versleten spijkerbroeken of ga voor een duurzaam merk, zoals Veja. Met Veja dames schoenen draag je sneakers die op een milieuvriendelijke manier en Fairtrade gemaakt zijn. Ze bestaan uit biologisch katoen en natuurlijk gelooid leer. Voor ieder paar sneakers zijn drie plastic flessen gerecycled. Volledig ecologisch en daarmee de leukste en groenste sneakers.

Het ideale thuiskantoor

0

Door de maatregelen rondom het Corona-virus moesten veel Nederlanders (verplicht) thuiswerken. En voor veel mensen is dit nog steeds de realiteit. Maar hoe zorg je ervoor dat je thuis lekker kan werken? Dat je goed je taken kan uitvoeren en je productiviteit er niet onder leidt? Het begint allemaal met een goed thuiskantoor. In deze blog geven we je wat tips over hoe ook jij thuis een ideale werkplek in kan richten!
 

1.De internetverbinding

Het begint allemaal met een goede internetverbinding. Want als er een ding cruciaal is dan is het wel dit. Je hebt het internet immers voor alles nodig: voor online vergaderingen en meetings, voor het bijwerken van je klantenbestand, voor het uploaden van je gedane werkzaamheden en ga zo nog maar even door. We raden je aan om voor een solide, snelle internetverbinding te gaan. Bespaar hier indien mogelijk niet op maar gun jezelf kwaliteit. Dat werkt een stuk prettiger dan een verbinding die hapert bij iedere actie die jij uitvoert. Niets is zo frustrerend als naar een vastgelopen computerscherm kijken terwijl je in een belangrijke vergadering zit… Wij adviseren je glasvezel: een razendsnelle internetverbinding die voor iedereen werkt!

2. Bureau

Je maakt lange dagen, en voor je het weet zit jij 40uur per week achter je thuisbureau. Kies je dan voor je houten keukentafel, die er mooi uitziet maar aan comfort flink te wensen over laat, of ga je dan voor een ergonomisch bureau dat precies op jou is afgestemd? Wij kunnen je wel verzekeren dat je achter die laatste optie een stuk beter werkt… om het nog maar niet over rugklachten of een muisarm te hebben. Je gezondheid heeft baat bij een goede werkplek!

3. Bureaustoel

Hetzelfde gaat eigenlijk op voor een goede bureaustoel. Heb jij een fijne stoel, waar je goed op zit? Of zit jij in een scheve, verkrampte houding waar je het liefst na 5 minuten alweer uit opstaat? Dit kan een groot verschil maken voor je ervaren werkplezier. Zorg daarom dat je een goede stoel hebt, die je precies op jouw lichaamslengte kunt instellen en zorg dat de verhoudingen goed staan. Maar misschien nog wel een belangrijkere tip: ook als zit je goed, vergeet niet om elk uur tenminste even op te staan om je benen te strekken. Zo kunnen je spieren even ontspannen. Loop bijvoorbeeld even een rondje door je huis of ga naar de keuken om nog iets te drinken voor jezelf in te schenken. Want ook dat is belangrijk: blijf goed hydrateren en eet op geregelde tijdstippen een maaltijd. Het snacken sluipt er makkelijk in als je thuiswerkt, probeer zoveel mogelijk je eetritme van kantoor aan te houden met een normale, gezonde lunch.

Het voordeel van lichtkoepels

0
Lichtkoepels.info

Een groot gedeelte van de mensen onderschat het belang van daglicht. Veel mensen hebben dan ook een tekort aan daglicht. Dit komt doordat zij veel uren doorbrengen in een kantoor of in een andere gesloten ruimte. Helaas is dit niet goed voor de gezondheid. Ook  is dit ook niet bevorderlijk de sfeer en voor de prestaties. Om in iedere situatie de sfeer en prestaties te verbeteren, als gevolg van de juiste hoeveelheid daglicht, zijn lichtkoepels ontworpen. Een lichtkoepel is een glazen koepel, deze koepel wordt gemonteerd op het dak van een woning of een garage. Naast koepels die ontworpen zijn voor daglicht, zijn er ook lichtkoepels ontworpen om ruimtes te ventileren. 

Lichtkoepels.info

Voor welk type dagen zijn deze lichtkoepels geschikt?

Er zijn lichtkoepels ontwikkeld voor twee verschillende type daken, namelijk schuine- en platte daken. Deze koepels kunnen gemonteerd worden op garages, overkappingen en woningen. Daarnaast zijn er ook lichtkoepels ontworpen voor het betreden van een dakterras. Door deze beweegbare variant is het mogelijk om op een veilige en ruimtebesparende manier een dak te betreden. Doordat het glas van deze koepel 90 graden kan kantelen, kun je hier gemakkelijk doorheen.

Lichtkoepels.info

Wat kost een lichtkoepel?

De prijzen van een lichtkoepel kunnen erg uiteenlopen. Hier is dus geen uitsluitend antwoord op te geven. Het is namelijk erg afhankelijk van het type koepel. Daarnaast is de prijs afhankelijk van het materiaal en de afmeting van de lichtkoepel.

Hoe kies je het beste bezorgrestaurant?

0

Online eten bestellen, we maken ons er allemaal wel een keer schuldig aan. Bijvoorbeeld nadat je een dagje op stap bent geweest en bij thuiskomst niets meer in de koelkast hebt liggen. Of wanneer je na een lange werkweek geen enkele zin meer hebt om in de keuken te staan. Online eten bestellen biedt niet alleen heel veel gemak, het is natuurlijk ook nog eens ontzettend lekker én leuk. 

Door het enorme aanbod is er werkelijk voor ieder wat wils te vinden. Hoewel dit natuurlijk enorm fijn is, maakt dit het maken van een beslissing niet bepaald gemakkelijker. Want hoe kies je nog het beste bezorgrestaurant als er zoveel verschillende keuzes zijn? Kies je simpelweg voor food nearby of zijn er dingen om rekening mee te houden? In dit artikel geven we enkele tips. Zo weet je zeker dat alle gerechten in de smaak zullen vallen. 

Vraag advies aan vrienden en familie in jouw omgeving 

Ervaringen van anderen zeggen meer dan allerlei advertenties. Ieder restaurant zal zijn aanbod immers goed presenteren. Het verschil ligt hem vaak in de service en soms zelfs in de kwaliteit van de gerechten. En dit zal je uit de website van een restaurant niet zo snel opmerken. Maak daarom gebruik van de expertise en ervaringen van jouw vrienden en familie in de omgeving. Vraag gerust bij welke restaurants zij de laatste tijd hebben besteld en wat ze hiervan vonden. Hou er natuurlijk wel rekening mee dat iedereen een andere mening heeft. Toch kunnen deze ervaringen je al heel wat extra inzicht geven. 

Wanneer iedereen overwegend enthousiast is over een specifieke eettent bij jou in de buurt, kan het natuurlijk zeker geen kwaad om de proef op de som te nemen en hier ook eens wat te bestellen. Wat eten we vandaag makkelijk zeg! Echt genieten. 

Lees reviews 

Heb je geen vrienden of familie in de buurt die je om advies kunt vragen? Of heb je simpelweg geen zin of tijd om eerst nog bij iedereen navraag te doen en wil je gewoon nu direct bestellen? Dan kun je altijd nog gebruik maken van de talloze reviews die je op de populairste bezorgplatforms kunt vinden. Hier kunnen klanten hun ervaringen met de service, de kwaliteit van het eten en de bezorgtijd delen. Zo weet je heel goed bij welke restaurants je wel kan bestellen en welke je beter kunt overslaan. Zo zal je in elk geval niet voor teleurstellingen komen te staan.

Experimenteer! 

Natuurlijk moet je soms ook gewoon een beetje lef hebben. Denk dus niet dat je enkel voor de meest veilige keuze kunt gaan. Door het enorme aanbod is het juist mogelijk om eens goed te experimenteren. Kies daarom eens voor een cuisine die je normaal gesproken nooit eet. En kies voor gerechten die jou niet bekend in de oren klinken. Juist door te experimenteren doe je meer ervaring op met eten en kan je je smaakpapillen prikkelen. Bovendien levert dit ook nog eens extra inspiratie op voor in de eigen keuken. Kortom met eten bestellen bij Butlon.com vind je al gauw het restaurant dat bij jou past!

Vakantie in het Zwarte Woud in Duitsland

0
Zwarte woud Duitsland

In zuidwest Duitsland ligt het prachtige Zwarte Woud. Hier vindt je bergen vol met bossen, watervallen, historische steden en prachtige fiets en wandelroutes. Het staat bekend om zijn goede wijn en kersentaart, het is een prachtige omgeving voor een vakantie en staat vol met vakantieparken. Je kan er een sportieve vakantie houden, historische steden en kastelen bezoeken of heerlijk van je rust genieten. In het Zwarte Woud in Duitsland kom je niks te kort qua voorzieningen en zal je je niet snel vervelen.

Zwarte woud Duitsland

Kastelen en steden in het Zwarte Woud

In het Zwarte Woud in Duitsland bevinden zich interessante dorpjes en steden. Ook staan er vele oude kloosters en burchten, waaronder Slot van Donauschingen. Onder kinderen is het Kastelburg in Waldkirch vooral leuk omdat er echte ridders lopen in kostuums. Bij de grens met Zwitserland ligt de stad Freiburg, deze stad wordt ook wel de officieuze hoofdstad van het Zwarte Woud genoemd. Er schijnt enorm veel zon hier en is een geliefde stedentrip stad. Het staat er vol met vakwerkhuisjes en grachten. Er rijden trams door het centrum en verder is het alleen ter voet toegankelijk.

Zwarte woud Duitsland

De natuur in het Zwarte Woud

Een natuurliefhebber is in het Zwarte Woud goed op zijn plek. Het is één van de mooiste natuurgebieden van Europa vol leuke wandelroutes. Een leuk feitje is dat wandelen hier op de paden is uitgevonden. Je komt langs zowel natuurlijke en historische bezienswaardigheden. De lange Westweg is maar liefst 285 km lang, een flinke uitdaging om die in een paar dagen te bewandelen. In de natuur van het Zwarte Woud in Duitsland staan ook veel watervallen. Ook kan je hier de hoogste watervallen van Duitsland bewonderen. Die zijn 163 meter hoog en bestaat uit zeven watervallen.

Hoe kies je de meest geschikte gaming PC?

0
gaming PC

De gaming wereld is er bij uitstek een die voortdurend in ontwikkeling is. Continu worden er weer nieuwe innovaties de wereld in geslingerd die games nóg geavanceerder maken. Een gaming PC kopen is dan ook niet iets dat je zomaar even doet. Je zult jezelf vooral af moeten vragen welke games je eigenlijk wilt gaan spelen. Want op basis daarvan kun je vervolgens de gaming PC uitzoeken die het best bij je huidige en toekomstige wensen past. 

gaming PC

Videokaart, snelheid, aansluitingen en verschillende soorten geheugens

Als je hebt vastgesteld wat voor games je wilt gaan spelen, dan kun je nu misschien ook vaststellen welke snelheid daarvoor nodig is. Een computer dient die snelheid vervolgens te kunnen leveren. Snelheid van de processor is daarmee een van de belangrijkste elementen van een game PC. Ander belangrijk onderdeel is de videokaart. Deze moet van meer dan voldoende kwaliteit zijn en ook genoeg grafisch geheugen hebben om de door jou gewenste games uit te voeren. Verder kan het zijn dat je een game wenst te spelen waarbij je meerdere schermen tegelijkertijd gebruikt. In dat geval dien je op te letten dat je een game PC koopt met voldoende HDMI-aansluitingen. Als je het een en ander wenst op te slaan van verschillende spellen, dan is voldoende opslaggeheugen verder ook erg relevant. Essentieel is tenslotte dan ook het werkgeheugen, dat ook genoeg moet zijn om alle gevraagde toepassingen het hoofd te bieden.

gaming PC

Zon en de SDE subsidie

0
zon sde subsidie

De rol van de zon bij de SDE subsidie is belangrijk om te kennen. Het is natuurlijk zo dat de wereld aan het veranderen is. Dat is bijvoorbeeld te merken aan de manier waarop klimaatverandering doorzet. Het is dus ook van belang om groener aan het werk te gaan. Ook bedrijven hebben hier een belangrijke rol in. Door minder fossiele brandstoffen te gebruiken is er beter te leven. Daarom is het slim om meer te doen met zonnepanelen. Bijvoorbeeld op het dak van de onderneming. De subsidie kan dit ook op een goede manier stimuleren.

zon sde subsidie

Beter te betalen

Profiteren van de zon met een SDE subsidie is natuurlijk een goed idee. Het is namelijk een manier om de drempel om de panelen te laten plaatsen wat te verlagen. Wie de subsidie benut, is minder kosten kwijt. Wel is het zo dat er flink wat werk in gaat zitten. Daarom is het vaak aan te raden om er niet zelf mee aan de slag te gaan. Beter is het om de echte kenner op dit gebied in te schakelen. Die maakt het een stuk gemakkelijker voor je. Zo kost het natuurlijk ook veel minder tijd. Dat is ook een groot voordeel.

Bijwerken verflaag? Schakel er een professioneel voor in!

0
binnen schilder Dordrecht

Als je de eigenaar bent van een huis of een bedrijfspand, dan is het belangrijk dat je goed zorgt voor het gebouw. Dit is essentieel om ervoor te zorgen dat je huis of kantoor een fijne plek blijft om te zijn. Ook is het relevant dat je de waarde van het gebouw zo veel mogelijk op peil houdt. Goed onderhoud verrichten hoort er dus echt bij. Of laten verrichten, natuurlijk. Als je zoiets laat doen, dan haal je meestal betere resultaten dan wanneer je iets zelf doet. Schilderwerk is bijvoorbeeld iets dat je zelf kunt proberen, maar een binnen schilder uit Dordrecht of een van Nederlands andere steden hiervoor inhuren is waarschijnlijk beter. Wanneer nieuw schilderwerk gewenst is, dat lees je hieronder.

binnen schilder Dordrecht

Wanneer is nieuw schilderwerk nodig?

Ten eerste is belangrijk dat je het schilderwerk in je woning vaak controleert. Zie je op een dag barstjes in de verflagen verschijnen? Of hecht het schilderwerk niet meer netjes aan elkaar? Dat zijn tekenen van het begin van aftakeling van het schilderwerk. Als je daarna merkt dat het schilderwerk zelfs verpoedert, dan weet je genoeg: het is tijd voor herstelwerkzaamheden of een geheel nieuwe schilderlaag.

LAATSTE ARTIKELEN