Home Blog

Een gezellige eethoek

0
eethoek

Een kwalitatieve eethoek voor een aantrekkelijke prijs vind je in de fabriek in IJsselstein. Daar is het bedrijf Meubel Maatwerk al sinds 1994 bezig om de mooiste producten op te leveren. De medewerkers zien toe op het gehele proces. Van de eerste schroeven tot het lakwerk van de tafel. Doordat ze werken met de beste materialen, een groot vakmanschap en bovendien een gegronde passie, weet je zeker dat je een goed product in handen krijgt. Het bedrijf heeft korte lijnen, communiceert helder en hanteert een persoonlijke service. Het complete proces wordt voor je geregeld. Daarnaast kan je begeleid worden in het maken van keuzes of van het ontwerp en ziet het bedrijf toe op een spoedige levering.

eethoek

Op maat gemaakt

Mocht je al een plan klaar hebben liggen, dan kan je een offerte aanvragen, zo weet je direct waar je aan toe bent. Toch eerst liever inspiratie opdoen? Dat kan, je kunt via de website al wat van de gemaakte werk zien, maar je kan ook langskomen in één van de showrooms. Via de telefoon of de mail kun je uiteraard ook om advies vragen. Je krijgt tien jaar garantie op je uiteindelijke gekochte eethoek. De stoffen hebben twee jaar garantie. Zo kun je lang genieten van je aankoop.

Een private label Pomade starten!

0
private labe pomade

De meeste vrouwen maken tegenwoordig gebruik van make-up. Deze trend begint al op de middelbare school en de vraag naar make-up is enorm. Steeds meer vrouwen besluiten dan ook om een eigen private label Pomade te beginnen. Op het moment dat je make-up wilt gaan verkopen, dien je met erg veel zaken rekening te houden. Zo is het onder andere van belang dat de producten die je verkoopt van hoge kwaliteit zijn. Hiervoor heb je een betrouwbare leverancier nodig. Daarnaast is het ook belangrijk dat je vooraf goed duidelijk hebt aan wie je de producten gaat verkopen.

private labe pomade

Bepaal de doelgroep en speel hier goed op in

Op het moment dat je make-up wilt gaan verkopen, is het allereerst belangrijk dat je duidelijk hebt aan wie je dit wilt verkopen. Wil je het aan vrouwen, meisjes of misschien zelfs aan jongens verkopen? Denk hier vooraf goed over na en koppel hier een waterdicht plan aan. Zo voorkom je dat je later in het proces tegen vervelende zaken aanloopt. mocht je van bepaalde onderdelen geen verstand hebben, schakel daar dan een expert voor in.

Welke dames sneaker kies jij uit?

0
Xsensible dames sneakers

Ben jij op zoek naar een schoen die mooi is en lekker zit, maar heb je geen idee waar je moet zoeken? Dat is heel normaal. Er zijn ook zoveel webshops en winkels met leuke schoenen. Soms zie je gewoon door de bomen het bos niet meer. Om je een beetje op weg te helpen, lees je hier wat over Xsensible dames sneakers. De ideale schoen voor als je op zoek bent naar schoenen die stijlvol zijn en ook goed zitten.

Xsensible dames sneakers

Xsensible dames sneakers voor een goede lichaamshouding

Er zijn mensen die veel last hebben van hun spieren en gewrichten. Er kunnen dan een hoop dingen aan de hand zijn. Een van de dingen die er aan de hand kunnen zijn is een verkeerde lichaamshouding. In sommige gevallen is dit eigenlijk heel simpel om te verbeteren of te voorkomen. Je kan dit namelijk al heel makkelijk doen met een paar goede schoenen.

Xsensible dames sneakers

In de collectie van Xsensible dames sneakers, heb je schoenen die gemaakt zijn voor de optimale draagcomfort. Niet alleen zitten ze ontzettend lekker, maar ze zijn dus ook goed voor jouw lichaamshouding. Dat kan op zijn beurt dus weer pijn in de spieren en gewrichten voorkomen.

Doe altijd een aanvraag

0
vog aanvraag

Het kan natuurlijk gebeuren dat je al weet over een strafbaar feit wat je hebt gepleegd, is het dan wel zinvol om een vog aanvraag te doen? Je kunt op voorhand niet zeggen of je de verklaring wel of niet krijgt, het is namelijk maatwerk bij de dienst Justis. Heeft het feit dat je hebt gepleegd niets te maken met de functie die je uit wilt oefenen, is er kans dat je alsnog de verklaring krijgt. Ook het tijdstip wanneer je het strafbare feit hebt gepleegd is bepalend voor het wel of niet krijgen van de verklaring.

Tijd van terugkijken

Bij een vog aanvraag is de terugkijktijd belangrijk, deze kan mogelijk bepalen of je wel of niet de verklaring krijgt. Normaal gesproken wordt er vier jaar terug gekeken, de dienst Justis kan maar vier jaar terugkijken. Uitzondering is een zedendelict waarbij er niet gekeken wordt naar een aantal jaar, dan is de tijd van terugkijken onbeperkt. Ben je tot 23 jaar dan is die tijd maar twee jaar, dit om je toekomst niet in de weg te staan. Op deze manier zijn er ook een aantal beroepen waar de tijd vijf jaar is afhankelijk van de functie die je uit wilt oefenen.

vog aanvraag

Meestal een VOG

Heb je nooit een strafbaar feit gepleegd dan hoef je geen zorgen te hebben bij een vog aanvragen, in de meeste gevallen zal je aanvraag goedgekeurd worden door de dienst Justis. Ook als je een lichte overtreding hebt begaan is dit geen probleem, een boete voor te hard rijden bijvoorbeeld. Bij het plegen van een misdrijf heb je een strafblad, bij het plegen van een kleine overtreding niet. 

Kennis over de rente opdoen

0
rentestanden

Is het nodig om een lening af te sluiten? Dan wil je natuurlijk wel zorgen dat het niet duurder wordt dan nodig. Hoe pak je dat aan? Dat doe je bijvoorbeeld door op zoek te gaan naar de actuele rentestanden. De beste manier om daar snel achter te komen, is door gebruik te maken van een vergelijkingswebsite. Dit is namelijk de ideale manier om snel een beeld te vormen van wat er mogelijk is en wat het je gaat kosten.

rentestanden

Alle lening verstrekkende partijen bekijken

Er zijn veel mogelijkheden om een lening af te sluiten. Daardoor kan je dus niet heel gemakkelijk alles zelf in beeld krijgen. Daarvoor zijn simpelweg te veel verstrekkers en te veel producten te vinden. Daarom is het gebruik van een tool een veel betere optie. Op die manier kan je er namelijk altijd zeker van zijn dat je de ideale lening vindt. Dit is de lening die bij jou past en ook niet te duur hoeft te zijn voor jou.

rentestanden

Een objectieve blik

Om er ook echt zeker van te zijn dat je een juiste keuze maakt, is het belangrijk om een objectieve blik erop te werpen. Dat is juist ook de reden om een tool voor vergelijkingen te gebruiken. Juist ook omdat je op die manier het inzicht krijgt wat je nodig hebt. Het is altijd belangrijk om dit op de juiste wijze te verzorgen. Daarom kies je een website die geen banden heeft met andere partijen. Zo maak je altijd de best mogelijke keuze.

Nederlandse partijen

0
goedkoop Bitcoins kopen

Wil je goedkoop Bitcoins kopen dan heb je geluk dat je in Nederland woont, je hoeft niet naar een bedrijf in het buitenland om de cryptomunt te kopen of te verkopen. Gelukkig zijn er voldoende Nederlandse dienstverleners, wil je Bitcoin kopen blijf dan uit de buurt van de andere munten op de markt. De grootste en veiligste handelsbeurs in Nederland is Bitvavo, na aankoop worden de munten op een veilige manier offline opgeslagen. Ook is het mogelijk om een rentevergoeding te krijgen over je saldo bij Bitvavo.

Waarom kopen van cryptomunten

Met goedkoop Bitcoins kopen krijg je een onvervreemdbaar eigendom wat digitaal is, het is een netwerk wat van iedereen is en niet te kraken. Het is een gezond systeem zonder macht, tevens zijn er geen banken nodig om het systeem in leven te houden. Nog nooit is er in Nederland geld geweest zonder dat een ander er de macht over had, maar van het Bitcoin netwerk is niemand eigenaar. Het netwerk helpt mee om iedere deelnemer financieel onafhankelijk te maken zonder meekijken van de overheid.

goedkoop Bitcoins kopen

Volledig zelf in beheer

Nadat je aan de slag bent gegaan met goedkoop Bitcoins kopen, ben je ook de enige eigenaar van je munten. Ze staan in de blockchain waarvan jij de enige eigenaar bent, de Bitcoin biedt je een uniek soeverein zijn zonder een derde partij. Het enige waar je aan zal moeten wennen zijn de enorme schommelingen in de koers van de munt, het zorgt er niet voor dat je snel rijk wordt. Sterker nog de meeste mensen nemen de munt juist voor de toekomst. Mocht het huidige systeem omvallen hebben zij toch financiele vrijheid met de cryptomunt.

De grootste voordelen van een Smart Home

0

Het zoekwoord Smart Home is steeds populairder aan het werken. Dit zie je ook terug in de resultaten van Google waarin er steeds meer en meer artikelen over bestaan. Hierdoor kan je een hoop informatie over dit onderwerp inwinnen en wordt je zelf ook een smart home expert. Al deze informatie kan je gebruiken om wel of niet te kiezen voor een smart home beleving in jouw huis. We leggen je graag uit wat er allemaal mogelijk is en wat je hiervoor nodig hebt!

Slimme verlichting

Hetgeen wat de meeste mensen wel bekend in de oren voorkomt is dat je met een slim huis je verlichting ook slim kan regelen. Vroeger keken we films waarin je met je handen klapt en de lichten uit zouden gaan. Zo ver gaat het dan ook weer niet maar de systemen van tegenwoordig kunnen herkennen wat jouw leefpatroon is. Hierdoor kan je huis heel slim uit zichzelf de lichten aan en uitzetten. Uiteraard kan je hier zelf ook tijden voor instellen. Met Philips Hue kan je bijvoorbeeld ook buiten je huis je lichten bedienen. Ideaal als je ze vergeten uit bent te zetten of als je ze juist aan wilt zetten om inbrekers af te schrikken.

Slim apparatuur

Je hebt ook allerlei slimme apparaten die je kan aansluiten op een systeem als Niko Home Control. Denk bijvoorbeeld aan een slimme koelkast of slimme oven. Een slimme koelkast kan bijvoorbeeld al boodschappen op een lijstje zetten die op zijn geraakt. En de oven kan uit zichzelf aangaan vanuit je luie bed. Wat een service!

Verwarming

Ook de temperatuur in huis kan volledig automatisch worden ingesteld. Maar uiteraard blijf je altijd ook zelf de beschikking hebben om zelf aan de knoppen te zitten. Hierdoor kan je het hier en daar tweaken waar dit nodig is.

Zo draag je bij aan een duurzame samenleving

0

De coronatijd doet niet alleen veel met de mens, maar ook met de natuur. Waar we onze thuiswerkplek hebben ingericht, vrienden op anderhalve meter afstand houden en leuke uitjes op pauze hebben gezet, laat zo ook de natuur hiervan de gevolgen zien. Hoewel wij mensen niet zo gelukkig worden van deze tijd, lijkt de natuur dat wel te doen. Er verschijnen dolfijnen in Italiaanse steden en in dichtbevolkte Aziatische steden kunnen inwoners eindelijk weer een blauwe lucht zien nadat de smog is weggetrokken. Zelf vind ik dit enorm indrukwekkend omdat het maar weer laat zien dat het dagelijkse leven van de meeste mensen echt een grote impact heeft op de natuur. Daarom laat ik je in deze blog een aantal dingen zien die jij kunt doen om deze stroom van duurzaamheid verder voort te zetten.

 

Afval scheiden

Het eerste wat je kunt doen is je afval scheiden. Iedereen kan afval scheiden, je hoeft er geen extra kosten voor te maken en het is super eenvoudig. Afval is echt een wereldwijd probleem wat voor veel narigheid zorgt. Zorg dus dat je in huis drie soorten prullenbakken hebt staan. Een voor gft-afval, een voor plastic afval en een voor restafval. Naast de producten die in deze bakken horen kun je ook glas, papier en batterijen scheiden. Zorg er natuurlijk voor dat je dit in de juiste bak gooit. Van de meeste producten is het wel duidelijk in welke bak het hoort, maar soms is dit niet altijd vanzelfsprekend. Wat doe je bijvoorbeeld met sigaretten, volle stofzuigerzakken en kattenbakkorrels? Online vind je handige overzichten hierbij.

 

Milieubewust in huis

Naast afval scheiden zijn er nog meer manieren waarmee jij kunt bijdragen aan een duurzame samenleving. Douche bijvoorbeeld minder lang, was op een lagere temperatuur en hang deze buiten te drogen bij mooi weer. Je kunt natuurlijk ook altijd de verwarming wat lager zetten en een dikke trui en warme sokken aantrekken. Verder is het natuurlijk zonde als je lichten aan laat staan, waar je ook het gordijn open kunt zetten voor wat daglicht.

 

Duurzame mode

Ook jouw kleding kun je verduurzamen. Koop bijvoorbeeld tweedehands kleding en breng jouw oude kleding naar een kringloopwinkel. Maak je eigen korte broeken van versleten spijkerbroeken of ga voor een duurzaam merk, zoals Veja. Met Veja dames schoenen draag je sneakers die op een milieuvriendelijke manier en Fairtrade gemaakt zijn. Ze bestaan uit biologisch katoen en natuurlijk gelooid leer. Voor ieder paar sneakers zijn drie plastic flessen gerecycled. Volledig ecologisch en daarmee de leukste en groenste sneakers.

Het ideale thuiskantoor

0

Door de maatregelen rondom het Corona-virus moesten veel Nederlanders (verplicht) thuiswerken. En voor veel mensen is dit nog steeds de realiteit. Maar hoe zorg je ervoor dat je thuis lekker kan werken? Dat je goed je taken kan uitvoeren en je productiviteit er niet onder leidt? Het begint allemaal met een goed thuiskantoor. In deze blog geven we je wat tips over hoe ook jij thuis een ideale werkplek in kan richten!
 

1.De internetverbinding

Het begint allemaal met een goede internetverbinding. Want als er een ding cruciaal is dan is het wel dit. Je hebt het internet immers voor alles nodig: voor online vergaderingen en meetings, voor het bijwerken van je klantenbestand, voor het uploaden van je gedane werkzaamheden en ga zo nog maar even door. We raden je aan om voor een solide, snelle internetverbinding te gaan. Bespaar hier indien mogelijk niet op maar gun jezelf kwaliteit. Dat werkt een stuk prettiger dan een verbinding die hapert bij iedere actie die jij uitvoert. Niets is zo frustrerend als naar een vastgelopen computerscherm kijken terwijl je in een belangrijke vergadering zit… Wij adviseren je glasvezel: een razendsnelle internetverbinding die voor iedereen werkt!

2. Bureau

Je maakt lange dagen, en voor je het weet zit jij 40uur per week achter je thuisbureau. Kies je dan voor je houten keukentafel, die er mooi uitziet maar aan comfort flink te wensen over laat, of ga je dan voor een ergonomisch bureau dat precies op jou is afgestemd? Wij kunnen je wel verzekeren dat je achter die laatste optie een stuk beter werkt… om het nog maar niet over rugklachten of een muisarm te hebben. Je gezondheid heeft baat bij een goede werkplek!

3. Bureaustoel

Hetzelfde gaat eigenlijk op voor een goede bureaustoel. Heb jij een fijne stoel, waar je goed op zit? Of zit jij in een scheve, verkrampte houding waar je het liefst na 5 minuten alweer uit opstaat? Dit kan een groot verschil maken voor je ervaren werkplezier. Zorg daarom dat je een goede stoel hebt, die je precies op jouw lichaamslengte kunt instellen en zorg dat de verhoudingen goed staan. Maar misschien nog wel een belangrijkere tip: ook als zit je goed, vergeet niet om elk uur tenminste even op te staan om je benen te strekken. Zo kunnen je spieren even ontspannen. Loop bijvoorbeeld even een rondje door je huis of ga naar de keuken om nog iets te drinken voor jezelf in te schenken. Want ook dat is belangrijk: blijf goed hydrateren en eet op geregelde tijdstippen een maaltijd. Het snacken sluipt er makkelijk in als je thuiswerkt, probeer zoveel mogelijk je eetritme van kantoor aan te houden met een normale, gezonde lunch.

Het voordeel van lichtkoepels

0
Lichtkoepels.info

Een groot gedeelte van de mensen onderschat het belang van daglicht. Veel mensen hebben dan ook een tekort aan daglicht. Dit komt doordat zij veel uren doorbrengen in een kantoor of in een andere gesloten ruimte. Helaas is dit niet goed voor de gezondheid. Ook  is dit ook niet bevorderlijk de sfeer en voor de prestaties. Om in iedere situatie de sfeer en prestaties te verbeteren, als gevolg van de juiste hoeveelheid daglicht, zijn lichtkoepels ontworpen. Een lichtkoepel is een glazen koepel, deze koepel wordt gemonteerd op het dak van een woning of een garage. Naast koepels die ontworpen zijn voor daglicht, zijn er ook lichtkoepels ontworpen om ruimtes te ventileren. 

Lichtkoepels.info

Voor welk type dagen zijn deze lichtkoepels geschikt?

Er zijn lichtkoepels ontwikkeld voor twee verschillende type daken, namelijk schuine- en platte daken. Deze koepels kunnen gemonteerd worden op garages, overkappingen en woningen. Daarnaast zijn er ook lichtkoepels ontworpen voor het betreden van een dakterras. Door deze beweegbare variant is het mogelijk om op een veilige en ruimtebesparende manier een dak te betreden. Doordat het glas van deze koepel 90 graden kan kantelen, kun je hier gemakkelijk doorheen.

Lichtkoepels.info

Wat kost een lichtkoepel?

De prijzen van een lichtkoepel kunnen erg uiteenlopen. Hier is dus geen uitsluitend antwoord op te geven. Het is namelijk erg afhankelijk van het type koepel. Daarnaast is de prijs afhankelijk van het materiaal en de afmeting van de lichtkoepel.

LAATSTE ARTIKELEN