Zal ik het doen, Cole Haan schoenen?

Bekend met de Cole Haan schoenen? Ik heb er veel positieve dingen over gelezen en ik vind het model ontzettend mooi. Het is een uitgave, maar dan heb je ook wat. Wat mij het meeste aantrekt is het model en de positieve ervaringen van andere mensen. Ik heb vaak last van mijn rug, wat betekent dat ik goed schoeisel nodig heb. Mijn linkervoet is ietwat ingezakt, verder geen probleem, maar daardoor kan ik sneller rugklachten krijgen. Om dit te voorkomen heb ik goede schoenen nodig. Ik kan bijvoorbeeld niet op slippers lopen, dat is een regelrechte ramp. Ik merk na een uurtje al dat de pijn op begint te spelen. Enfin, de Cole schoenen zien er uit alsof ze comfort en kwaliteit bieden. Ik ga het vanavond bestellen denk ik. Ik heb al een tijdje wat geld opzijgezet voor dit soort uitgaven, dus het is prima om dit aan te schaffen. Van de week ben ik begonnen met mijn nieuwe werk, ik moet daar veel staan, dus het is des te belangrijker dat ik goede schoenen heb. Ook ben ik aan het kijken of een zooltje misschien extra uitkomst biedt.