Ik ben afgelopen maand trotse moeder geworden van een jongetje, dus wilde ik daar graag een stoer geboortekaartje bij om naar familie en vrienden te sturen. Via Kiss Geboortekaartjes heb ik de leukste kaartjes besteld, want zij begrepen precies naar wat voor stijl ik op zoek was!

Stoer en schattige tegelijk

Ik wilde altijd al een stoere look hebben voor de geboortekaartjes als ik een zoontje zou krijgen en had al vaag in mijn hoofd een beeld van hoe het eruit moest komen te zien. Toen ik met mijn wensen bij Kiss Geboortekaartjes aankwam, begrepen ze gelijk wat voor stoer geboortekaartje ik eigenlijk wilde. Ze hadden namelijk een soortgelijk kaartje al in hun vaste collectie zitten! Toch wilde ik aan dit ontwerp hier en daar een klein detail veranderen, maar dat was helemaal geen probleem. Binnen no-time kon mijn geboortekaartje al in principe naar de proefdruk (die overigens gratis was!) en ik niet meer wachten tot ik de kaartjes eindelijk kon versturen. Ik had 100 geboortekaartjes plus bijpassende enveloppen besteld, die ik na de geboorte verstuurd heb naar onze familie en vrienden. Iedereen vond het kaartje superleuk en origineel geworden, dus ik wil graag Kiss Geboortekaartjes bedanken voor het meedenken en verzorgen van de kaartjes!