FrietkotWij willen een frietkot boeken voor onze feest. Voorheen kozen wij altijd voor een catering met luxe hapjes. Echter merk ik aan mijzelf dat dit helemaal niet ideaal is voor ons. Vrijwel iedere week eten wij graag een vette snack. Van kinds af aan aten wij al standaard iedere vrijdag patat. Dan wel zelf gesneden en gebakken, dit is veruit het lekkerste van allemaal.

Enfin, wij hebben ervoor gekozen om ook de frituur aan te gaan zetten bij ons op het feest. Mijn vrouw wordt namelijk over drie weken vijftig en dit willen wij groot gaan vieren. De “Sarah” pop staat al klaar om opgeblazen te worden en de champagne staat koud. Alleen hadden wij nog geen eten gevonden voor op het feest zelf. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken en kwam ik al vrij snel terecht op de website van Snackmobiel.

Frietkot boeken bij Snackmobiel

Boerenfriet

Hier had ik de drie pakketten gezien en die waren zeer aantrekkelijk. Niet alleen het eten, maar ook de prijs die erbij stond is perfect. Ik had er dan ook meteen voor gekozen om dit te gaan boeken. Nadat ik geboekt had, ben ik vervolgens naar mijn vrouw gegaan om het haar te vertellen. Zij reageerde net zoals ik enthousiast hierop en kon ook niet meer wachten tot het zover is. Op dit moment heeft Snackmobiel trouwens ook een “extraatje”. Als jij nu een bestelling doet bij dit bedrijf, dan zul je extra broodjes hamburgers erbij krijgen. Hoe lekker is dat om te mogen genieten van een broodje hamburger die met de nodige zorg wordt bereid! Van vrienden om ons heen hadden wij al gehoord dat het eten bij dit bedrijf perfect is. De juiste zorg wordt toegepast om de patat en de snacks te bereiden. Ik ben in ieder geval onwijs benieuwd hoe dat het op het grote feest zal gaan smaken.