Dankzij Euro manchetten & Compensatoren kunnen wij het werk op de juiste manier voortzetten. Voor een paar weken terug heeft onze werkgever alle machines vervangen. Op zich was dit een flinke uitgave, echter zou het bij ons wel in het voordeel werken.

Hierdoor heeft mijn werkgever nadrukkelijk gezegd dat wij goed moesten uitkijken dat de machines niet kapot gingen. Ik had aangeboden om op het internet te gaan zoeken naar bescherming hiervoor. Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de bovenstaande website. Hier werd het al snel duidelijk voor mij dat zij voldoende bescherming kunnen bieden aan de machines. Nu alleen nog mijn werkgever zien te overtuigen!

Gesproken over Euro manchetten & Compensatoren

Tijdens de vergadering kon ik eenvoudig vertellen wat Euro manchetten & Compensatoren ons konden bieden. De kwaliteit in combinatie met de prijs is perfect. Bovendien bezorgen zij het netjes bij ons op locatie. Hierdoor hoeven wij er nauwelijks moeite voor te doen. De bestelling is, na goedkeuring, geplaatst en vervolgens hoefde wij alleen nog maar te wachten totdat zij het kwamen leveren. Tot mijn grote verbazing had ik de bestelling nog geen drie dagen later al bij ons op locatie! Best wel een prettig idee wetende dat deze balgen ervoor zorgen dat de machines worden beschermd. Neem zelf ook eens een kijkje in het complete aanbod.