Korting, is dit wat jij graag ziet in de winkels of bij het online shoppen? Dan ben jij natuurlijk niet de enige. Iedereen wordt wel is verleid door kortingen in winkels of bij het online winkelen op internet. Kortingen worden door bedrijven gegeven om zo nieuwe klanten aan te trekken. Ook kan het worden gebruikt om klanten te verleiden naar nieuwe aanbiedingen waarbij ze twijfelen, de verschillende kortingen helpt ze om het toch te doen en het product toch aan te schaffen. Dit komt omdat wij mensen snel verleid worden door dingen. En dit is al helemaal als het gaat om geld. Wij mensen betalen het liefst zo min mogelijk voor de producten of diensten die wij leuk vinden, hierdoor wordt er door bedrijven veel gebruik gemaakt van kortingen en aanbiedingen. Er zijn veel verschillende soorten kortingen en deze worden ook op verschillende momenten gebruikt. 

kortingen

Korting en aanbiedingen op 24/7discount.nl, hoe werkt het eigenlijk precies?

Hoe werkt de website 24/7discount.nl nou eigenlijk precies. Je kan hier te werk door verschillende stappen die je moet volgen. Door via deze site te gaan winkelen kan je een ledenkorting krijgen. Dit is een bedrag die op jouw rekening wordt gezet, dit bedrag is 25 euro. Voor de aankoop die jij doet ontvangt 24/7discount een vergoeding, en deze vergoeding wordt dan met jou gedeeld. De stappen die op worden gebruikt om ledenkorting te krijgen zijn als volgt:

  • Maak een account aan op 24/7discount.nl met je eigen e-mailadres.
  • Daarna moet je zoeken naar websites die op deze site staan waar jij graag online wilt winkelen.
  • Hierna klik op de button ‘’bezoek met kortingen’’. De webshop wordt dan geopend in een nieuw venster. 
  • Nu kan je starten met winkelen en het kiezen van je producten die je graag wilt hebben. Als je klaar bent rond je je bestelling af.
  • Binnen 48 uur wordt de ledenkorting op jouw rekening gestort door de site. 
  • Zodra je 25 euro ledenkorting hebt gespaard, kun je dit aanvragen bij 24/7discount. Dit storten ze dan binnen 7 dagen op jouw rekening.