De bakfiets is met zijn tijd meegegaan, geen houten bak meer met daaraan een zware fiets die bijna niet te besturen is. Al helemaal niet te spreken over de wendbaarheid in het verkeer ervan. De Dolly Bakfiets doet de fiets van vroeger vergeten als sneeuw voor de zon. En terecht want de bakfiets van tegenwoordig is een elegante fiets met een kunststof bak waarmee je soepel en zeer wendbaar door de steden heen fietst. Of je hem nu gebruikt voor dagelijks gebruik of een ritje ter ontspanning in het weekend.

Dolly Bakfiets

Kies je eigen combinatie

Je kunt je Dolly Bakfiets zo flitsend maken als je zelf wilt, maar liefst 40 leuke en trendy kleurcombinaties zijn mogelijk met de bak en het frame van de fiets. De kunststof bak is lichtgewicht en dubbelwandig. Het vervoer van kinderen is mogelijk omdat er een bankje aanwezig is in de bak. Hydraulische remmen geven je de zekerheid dat je onder alle omstandigheden snel stilstaat. Een extra breed stuur en een ruime opstap zorgen ervoor dat ook de bestuurder comfortabel met de bakfiets om kan gaan.

Degelijke Hollandse kwaliteit

Dolly Bakfiets

Natuurlijk verwacht je ook dat de Dolly Bakfiets onder alle omstandigheden veilig is om mee te rijden. Logisch natuurlijk want je wilt ook je kinderen erin kunnen vervoeren naar school, of in het weekend gezellig erop uit trekken. De bakfietsen van Dolly voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen die worden gesteld aan een bakfiets. Zo weet je zeker dat je zomer en winter veilig de weg op kunt. Alle onderdelen die zijn gebruikt zijn van zeer hoge kwaliteit en goede rijeigenschappen.