Partyverhuur Tilburg gezocht? Voor alles op het gebied van het organiseren van evenementen bent u bij Partyservice John van Pas aan het juiste adres. Voor grote en kleine feesten wordt alles tot in de puntjes geregeld. Staat er een groot jubileumfeest op de planning? Een bruiloft? Of een personeelsfeest waarmee u uit wilt pakken? Geef het door en wij voorzien u van een passend voorstel, geheel op maat gemaakt. Kiest u binnenkort voor partyverhuur in Tilburg?

Partyverhuur Tilburg

Feestelijke catering voor uw feest of evenement

Niet voor niets kunnen wij ons specialist noemen op het gebied van partyverhuur in Tilburg. Wij leveren bijvoorbeeld de catering. U kunt hierbij denken aan een uitgebreid buffet of kleine hapjes. Ook hebben wij een divers aanbod aan aan alcoholische en non-alcoholische versnaperingen. Is er een tekort aan drank op uw feest? Geen enkel probleem! Het enige wat u hoeft te doen is even te bellen met een van onze medewerkers en wij zorgen ervoor dat het direct voor u wordt aangevuld.

Een sfeervolle ruimte met aankleding

Nadat u een keuze heeft gemaakt voor de catering, doet het u goed om eens de mogelijkheden te bekijken op het gebied van aankleding. Niets is zo leuk als een ruimte die feestelijk aangekleed is. Hangtafels, stoelen en een ombouw voor de koeling of de bar. Partyverhuur Tilburg maakt het allemaal mogelijk.