Word ook een PME legend met deze schoenen, maar koop ze dan wel voor een geweldige prijs bij de PME Legend outlet. Op To Be Dressed vind je een ontzettend groot aanbod aan deze schoenen voor een belachelijk lage prijs!

Over PME Legend

PME is een Schoenenmerk uit Nederland waarin je overduidelijk de verschillende invloeden vanuit Amerika kan terugzien. Deze invloeden kan je aan bepaalde kenmerken terugzien in de kleding en schoenen. Je kan het bijvoorbeeld zien aan de soepele pasvormen en de mannelijke uitstraling van de producten. Deze uitstraling is voornamelijk voortgekomen uit het uiterlijk van de luchtvaart. De schoenen én kleding zijn beide gemaakt van hoge-kwaliteitsstoffen die een mooie uitstraling geven. Op alle producten is het merk mooi zichtbaar gemaakt door middel van badges met het logo erop. Ook jij kan Shinen in de mooie creaties van PME wanneer je deze de kleren en schoenen koopt bij de PME Legend outlet.

Eigen ervaring

Ik koop deze schoenen echt altijd voor mijn zoontje van 8. Normaal gesproken betaal ik mij scheel aan deze schoenen en ik ben dolblij met deze oplossing. De schoenen zijn naar mijn smaak redelijk prijzig maar ik blijf ze maar kopen vanwege de uitstekende kwaliteit. Toen mijn moeder mij vertelde over To Be Dressed was ik eerst een beetje sceptisch. Hoe kunnen kwaliteitsproducten zo goedkoop zijn? Toen keek ik op de website keek viel mijn mond open, er zijn zo veel merken voor lagere prijzen. Ik koop nu dezelfde schoenen voor mijn zoontje en dat voor de helft van de prijs! top!