Rijopleider Wesseldijk heeft vestigingen in Nijmegen, Arnhem, Tiel en Ede. Je kunt hier terecht voor verschillende rijopleidingen. Zowel voor particulieren als beroepsopleidingen. Vrijwel elk rijbewijs kun je via deze rijschool halen. Denk bijvoorbeeld aan brommer, auto, aanhanger, motor en trekker. Zelfs je vaarbewijs kun je via deze rijschool halen. Maar ook vrachtwagen, bus en je heftruckcertificaat of taxipas. Naast dat er veel keuze is, is ook de kwaliteit van deze opleidingen hoog. En omdat het een grote regionale opleider is, kunnen de prijzen laag gehouden worden.

Rijopleider Wesseldijk

Rijopleider Wesseldijk is er voor particulieren en professionele chauffeurs

Naast deze echte rijopleidingen biedt Rijopleider Wesseldijk ook de opleiding tot rijinstructeur aan. Hiermee kun je dus zelf aan de slag als rijinstructeur. Ook kun je terecht voor logistieke opleidingen. Met deze opleidingen kun je door het CBR erkende certificaten halen die ook door werkgevers erkend worden. Je krijgt dus niet alleen een bewijs van deelname maar je sluit de cursus af met een examen. Bij goed gevolg ontvang je een officieel CBR certificaat. Dit vergroot je mogelijkheden in de logistiek aanzienlijk.

Code 95

Ook voor Code 95 nascholing kun je terecht bij Verkeersschool Wesseldijk

Bij rijopleider Wesseldijk kun je als beroepschauffeur bovendien ook terecht voor je code 95 nascholing. Voor professionele chauffeurs is het code 95 certificaat verplicht op de Europese wegen. Dit certificaat is 5 jaar geldig en om te verlenging ben je als chauffeur verplicht om 35 uur nascholing te volgen. Voor deze nascholing kun je terecht bij Verkeersschool Wesseldijk. Hierbij kun je denken aan cursussen zoals ADR (gevaarlijke stoffen, communicatieve vaardigheden en de digitale tachograaf. Naast deze theorie cursussen ben je ook verplicht om praktijkcursussen te volgen zoals het nieuwe rijden of rij-optimalisatie schadepreventie. In totaal zijn er meer dan 60 cursussen dus er is keuze genoeg. Kijk voor het volledige aanbod op de website.