Shea boter is in Nederland een vrij nieuw product, maar in Afrika gebruiken ze dit al eeuwenlang voor de verzorging van hen huid en haar. Voordat u overgaat tot aanschaf van dit nieuwe wondermiddel wilt u vast en zeker wel weten wat het is en wat de werking van het nieuwe product voor u kan betekenen. Hier zullen we een aantal voordelen voor u op een rijtje zetten.

Shea boter

Voordelen Shea boter

De boter bevat een hoog gehalte aan genezende eigenschappen. Zeker als u dit vergelijkt met andere natuurlijke oli├źn is de boter enorm in het voordeel. Door het aanbrengen van de boter wordt de aanmaak van nieuwe cellen zal activeren. De huidveroudering zal hierdoor afgeremd worden en de genezing van de huid zal hierdoor bevorderd worden.

Middel tegen striae

Als een vrouw zwanger is zal de buik snel groeien. Hierdoor kan er striae ontstaan welke na de zwangerschap nog steeds zichtbaar zal zijn. Uit onderzoek blijkt dat striae voorkomen kan worden door het gebruik van Vitamine A en E. En wat blijkt nu? Shea boter bevat deze vitamines en kan preventief gebruikt worden, maar ook tegen het verminderen van de littekens.

Boter

Herstelt droog en beschadigt haar

De boter kan ook droog en beschadigt haar herstellen. Veel vrouwen klagen erover dat hen haar niet te redden is, maar dan hebben zij nog geen Shea boter gebruikt voor hen haar. Deze is nu namelijk ook beschikbaar als conditioner en hiermee kan het aangebracht worden in het haar. Net zoals het de huid kan herstellen, kan het dus ook uw haar weer herstellen.

Er zitten zoals u kunt zien veel voordelen aan het gebruik van Shea boter. Zeker als u last heeft van een droge huid kunt u hier gebruik van gaan maken. Laat uzelf weer stralen!