Een strafbeschikking advocaat heeft ons bijzonder goed bijgestaan bij een beschikking die mijn man onlangs had ontvangen. Deze beschikking was afkomstig van het OM en daarin stond dat mijn man voor een periode van zes maanden niet meer een voertuig mocht besturen. Natuurlijk is dit zijn eigen schuld, want met drank op achter het stuur is zeker niet raadzaam. Echter is het rijbewijs van zeer groot belang, omdat dat het inkomen van ons gezin is. Mijn man is namelijk vrachtwagen chauffeur en hiermee verdiend hij de kost. Als hij voor een bepaalde periode niet meer achter het stuur mag, betekend dat dat wij geen inkomen hebben.

strafbeschikking Advocaat

Superblij met de strafbeschikking advocaat

Omdat de brief van het OM afkomstig was, weten wij dat je dit niet zomaar hoeft te accepteren. Zes maanden geen rijbewijs en daardoor geen inkomen, was voor ons gezin de ondergang. Gelukkig hebben wij hiervoor een advocaat ingeschakeld. Deze heeft bezwaar aangetekend om ervoor te zorgen dat deze straf minder gaat worden.

Mijn man is inmiddels genoeg gestraft en met een slok op achter heet stuur komt zeker niet meer bij hem voor. Gelukkig heeft het bezwaar aan laten tekenen een positieve wending gekregen en is de beschikking omgezet in een geldboete, maar wel met een waarschuwing. Nog nooit ben ik zo blij geweest met een uitspraak van het OM en de hulp van de advocaat.