Raamfolie precies zoals jij het wilt, met Raamfolie van Plak Het Zelf ontwerp je de raamfolie die jij leuk vind. Niet vastzitten aan vaste patronen, maar ontwerp waar je naar op zoek bent. Of dit nu voor thuis is, of voor je bedrijf dat maakt niet uit. Transparante raamfolie of gekleurde, het is allemaal mogelijk. Wanneer je bepaalde teksten wilt aanbrengen kunnen deze letters ook door ons worden gemaakt. In alle formaten en alle kleuren die je wilt, ook raamfolie met teksten die vanaf één of twee kanten te lezen zijn. Wat je ook zoekt wij hebben precies wat je zoekt.

Maak zelf raamfolie op maat

In onze ontwerper kun je geheel naar eigen wens letters en afbeeldingen toevoegen, op deze manier maak je raamfolie die niet alleen naar eigen smaak is maar ook perfect bij je thuis past. Het is ook mogelijk om je eigen ontwerp te maken in een ander programma en deze te mailen. Ben je niet zo handig of weet je niet zeker of je het aan kunt brengen? Ook het aanbrengen van Raamfolie van Plak Het Zelf kunnen we voor je verzorgen. Zo heb je geen zorgen en geniet je van een prachtig eindresultaat.

Kies voor uniek met bedrukte raamfolie

Heb je een bedrijf of een winkel, of misschien wel een praktijk in een bepaalde branche? Met bedrukte raamfolie kun je aan de buitenkant je bedrijf een unieke uitstraling geven, en het helpt om de privacy te verhogen van je cliënten. Wil je toch contact blijven houden met een andere ruimte, of met buiten dan is het mogelijk transparante folie toe aan te brengen. Door het gebruik van transparante folie blijft er daglicht binnenkomen waardoor je gewoon in de ruimte kunt blijven werken. Ook hierbij heb je de keuze uit één of tweezijdig folie.