Op zoek naar een leuke camping in een bosrijke omgeving waar je helemaal tot rust kunt komen? Kom dan naar Boerderijcamping Brabant en je zult er een hele leuke tijd hebben. Onze Boerderijcamping Brabant is speciaal voor kinderen en dierenliefhebbers. Wij hebben op Boerderijcamping Brabant voor iedereen wel wat te doen. Kinderen kunnen lekker spelen in de speelweide, terwijl ze in de gaten worden gehouden door hun ouders vanuit de caravans

of tent. Je kunt op Boerderijcamping Brabant genieten van Boerderijcamping Brabant de rust. Het is mogelijk om te wandelen het prachtige natuurgebied in de omgeving van de camping. Ook kun je gezellig gaan winkelen in steden zoals Tilburg en Den Bosch of attractieparken bezoeken.

Dieren

Wij hebben verschillende soorten dieren in huis. hangbuikzwijntjes, kippen, konijnen een minipaardje en nog veel meer. Het is voor de kinderen altijd mogelijk om met de dieren te knuffelen, ze te voeren en te borstelen. Dit allemaal wel onder begeleiding van een ouderen. Ook is het mogelijk om gezellig op ezeltjes te rijden. Heb je een hond die je graag wilt meenemen? Dat is geen probleem! Deze zijn namelijk toegestaan. Ook hebben we een oppasservice voor de dieren die niet mee kunnen met een dagje uit. Maak je geen zorgen bij ons is je huisdier veilig. Overtuigd? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en reserveer nu voor jouw onvergetelijke vakantie op Boerderijcamping Brabant! Ook voor vragen over Boerderijcamping Brabant is het mogelijk om nog contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.