Velen noemen dit eiland het ultieme paradijs: Bora Bora. En dat is ook helemaal niet zo vreemd! Het is een fantastisch eiland met witte stranden, kristalhelder water en veel groen. Je kunt hier echt heerlijk tot rust komen aan het strand of genieten van een actieve vakantie. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over een Bora Bora vakantie.

Strandvakantie of actieve vakantie?

Of je nu het liefst gaat zonnen op het strand of toch liever geniet van een actieve vakantie: op Bora Bora kan het allemaal. Wil je lekker van het strand en de zee genieten? Boek dan een luxe resort op het strand waarbij je direct het heldere water in kunt springen!

Houd je meer van een actieve vakantie? Dan kun je de onderwaterwereld gaan ontdekken door te snorkelen of te duiken. Het is vrijwel zeker dat je zeeschildpadden en roggen zult zien! Liever wandelen door de natuur? Maak dan eens een wandeling door een van de tropische bossen of beklim de pieken van de bergen.

Goedkope Bora Bora vakantie boeken

Helaas heeft een Bora Bora vakantie ook een groot nadeel: het is helaas erg duur. De vliegtickets en de resorts zijn prijzig en daarnaast is het leven op Bora Bora ook hoog geprijsd. Wil je toch op vakantie naar dit prachtige eiland en heb je slechts een klein budget? Kijk dan of je van tevoren kunt boeken. Ben je (redelijk) flexibel in je aankomst- en vertrekdata? Dan kun je ook kijken in welke maanden een Bora Bora vakantie het goedkoopst is. Het is ook slim om meerdere aanbieders met elkaar te vergelijken op een vergelijkingssite. Zo weet je zeker dat je het voordeligst uit bent.