Wilt u een diploma in de financiën? Hiervoor hebben we de opleiding basiskennis
calculatie. Samen met de opleiding basiskennis boekhouden, heeft u een goede
basis voor een financiële functie. Tip: https://www.fabiusopleidingen.nl/opleidingen/basiskennis-calculatie-bkc/

Hiervoor heeft u geen vooropleiding nodig en kunt u binnen 2 maanden uw diploma ontvangen. Het niveau van Fabius opleidingen is vergelijkbaar met mbo 3 niveau.

De opleiding bestaat uit 8 lessen van 2,5 uur. Per week kunt u kiezen uit een les in de ochtend of een les in de avond, er wordt gebruik gemaakt van een laptop van Fabius.

Fabius opleidingen ligt op meer dan 50 locaties waardoor er door het hele land leerlingen kunnen komen zonder ver te hoeven reizen. Het examen wordt afgenomen door de Associatie van de praktijkexamens. Verdere informatie kunt u op de site vinden van Fabius opleidingen.

Contact

Voor vragen kunt u contact opnemen op het bezoekadres van dit bedrijf

Mijn ervaring:

Zelf was ik erg tevreden met Fabius opleidingen. De computers zijn erg snel en goed, heel erg fijn om mee te werken. Er wordt ook erg goed lesgegeven.

Wat ik erg fijn vindt is dat Fabius opleidingen op meer dan 50 locaties zijn, waardoor je niet ver hoeft te reizen. Het is een goedkoop bedrag voor het aantal lessen en ook voor de spullen die erbij komen. Dit is zeker aan te raden voor iedereen die in de richting van financiën wil gaan. Kijk dus snel op https://www.fabiusopleidingen.nl/opleidingen/basiskennis-calculatie-bkc/