Riool ontstoppen in Utrecht Is jouw riool ontstoppen in Utrecht ook flink nodig? Dan kan ik jou RVS Rioolservice echt aanraden, want met hen heb ik zelf hele goede ervaringen gehad het afgelopen jaar. Ongeveer anderhalf jaar geleden heb ik samen met mijn vriend deze woning gekocht. Er moest nog ongelofelijk veel aan gebeuren, dus wij konden er niet direct gaan wonen. Gelukkig hadden wij flink gespaard en hebben wij alles uiteindelijk in iets meer dan 4 maanden op kunnen knappen. Toen wij eenmaal verhuisd waren, merkten wij dat het water soms niet zo goed weg liep. Dit was vooral het geval als het veel geregend had, maar ook als dat niet het geval was, ging het niet van harte.

Ons riool ontstoppen in Utrecht

Riool ontstoppen in Utrecht

Toen ik online ging zoeken naar ‘riool ontstoppen in Utrecht’ kwam ik terecht op de site van dit bedrijf. Daarnaast las ik op internet veel goede recensies over hun dienstverlening. Dat is ook de reden dat ik uiteindelijk ervoor heb gekozen om contact met hen op te nemen. Ik wilde namelijk weten of zij op korte termijn tijd hadden om ons te helpen. Gelukkig was dit het geval en twee weken later stond er al een medewerker bij ons op de stoep. Hij heeft alles nagekeken en kwam tot de conclusie dat er veel vuil in onze riolering zat.

Erg snel verholpen

Toen hij eenmaal wist hoe ons riool ontstoppen in Utrecht het beste zou gaan lukken, heeft hij het materiaal klaargezet. Daarna was het een kwestie van wachten tot alles klaar was en uiteindelijk konden wij gaan testen of het water nu wel goed door de afvoer liep. Dit bleek het geval te zijn, dus hij heeft zijn werk erg goed en snel gedaan. De prijs hiervan vond ik zelf heel erg meevallen, dus dat was ook mooi meegenomen natuurlijk!