Onlangs heb ik een transparant iphone 7s hoesje gekocht. Nadat ik voor de zoveelste keer naar de reparatie winkel moest, omdat ik mijn mobiel uit handen had laten vallen, was de maat vol. Meteen na de laatste reparatie ben ik op zoek gegaan naar een cover die mijn mobiel hiervoor kon beschermen. Ook was ik al naar een winkel geweest, maar daar schrok ik best wel van de prijzen. Op een gegeven moment was ik op het internet aan het kijken en daar viel mijn oog op een zeer interessante webshop. De naam hiervan is iPhoneHoesjes.nl en hier kan je een zeer groot assortiment vinden. Heel veel leuke modellen. Van hardcover tot leren modellen. Echter wilde ik wel een model hebben die niet teveel opviel. Want met bloemetjes rond te lopen of een andere afbeelding daar voelde ik weinig voor. 

Een stevig transparant iphone 7s hoesje gevonden

Uiteindelijk heb ik een mooie cover voor mijn mobiel gevonden. Inmiddels heb ik mijn telefoon alweer twee keer laten vallen en gelukkig heeft dit geen nare gevolgen gehad. Door het hoesje is er geen schade te zien en daar ben ik erg blij mee.

Wil jij voor jezelf, of misschien wel voor iemand anders een leuke hoes kopen, kijk dan eens op deze webshop. Hier staan heel veel leuke modellen op en daar zal er zeker wel een leuke voor jou tussen staan. Tevens bestaat de mogelijkheid om een aankoop in te laten pakken. Wil jij hier meer over weten, neem dan een kijkje op deze website