Ken je als superfan van “Goede Tijden, Slechte Tijden” de GTST shortie al? Elke dag na de nieuwste aflevering van de soap kun je online een shortie bekijken: dit is een vooruitblik van de hoogtepunten in de volgende aflevering, te vinden op verschillende websites. Zoals de naam het al zegt, dit is geen lange vooruitblik. Je ziet in maximaal 5 minuten wat jou te wachten staat.

De GTST Shortie prikkelt jouw fantasie

De ontwikkelingen in Meerdijk ontvouwen zich vaak in een rap tempo en uiteraard ben je na elke aflevering weer benieuwd wat je morgen kan verwachten. De GTST afleveringen eindigen niet voor niets altijd op een spannend moment: je wordt als kijker achtergelaten zonder alle informatie, er is geen einde. Dit stimuleert natuurlijk de fantasie. Om de kijker niet geheel onvoldaan achter te laten, zijn de GTST shorties in het leven geroepen. Niet alleen weet je wat je te wachten staat, terwijl je wacht kun je met je vrienden speculeren wat de afloop van een gebeurtenis gaat zijn.

Vooruit- en terugblikken

Een shortie is dus een vooruitblik, maar kan ook als terugblik worden gebruikt. Heb je eens een aflevering gemist, maar heb je geen tijd om een volledige aflevering terug te kijken? Bekijk dan de GTST shortie van die dag, dan weet je in 5 minuten wat de toppunten waren. Deze filmpjes zijn korte spoilers, aangezien er al een tipje van de sluier wordt opgelicht over de volgende aflevering. Kijken op eigen risico dus!