Een villa kopen Costa Blanca is iets wat niet zeer gemakkelijk is als Nederlander. Het is voor vele mensen namelijk een droom om in Spanje te gaan wonen. De mensen, klimaat, strand, zee, etc. Het is allemaal zeer mooi om over na te denken, maar wat als er ene bedrijf is die dit allemaal in werkelijkheid kan brengen. Dit bedrijf heet ook wel Puurspanje.

Wie is Puurspanje?

Heel leuk dat er een bedrijf genaamd Puurspanje bestaat, maar wie is Puurspanje, en wat kunnen ze bieden om jou naar Spanje te krijgen? Puurspanje is een bedrijf die al vele jaren lang al vele huizen in bepaalde regio’s van Spanje onder zijn naam heeft. Omdat Spanje zo’n gewild land is voor Nederlanders, is Puurspanje zijn huizen ook gaan verkopen op de Nederlandse markt. Dit kan je zien als een makelaar tussen 2 verschillende landen. Ook is het voor jou alleen maar een huis bekijken en kopen, want de rest doet Puurspanje. Puurspanje zorgt er namelijk voor dat alle verzekeringen van het huis en alle andere moeilijke dingen worden geregeld en hierdoor is het zeer eenvoudig voor jouw om naar Spanje te emigreren.

Eerlijke prijzen

Puurspanje is ook geen “makelaar” die veel te hoge prijzen voor zijn huizen vraagt. Zo vraagt Puurspanje de juiste prijzen voor zijn huis en betaal je ook echt het juiste bedrag voor alles wat je krijgt. Hierdoor ben jij niet veel te veel geld kwijt en heb je daar later geen goede over.