Veel mensen hebben wel eens gehoord van een snurkbeugel, maar wat is een snurkbeugel eigenlijk? Om erachter te komen wat is een snurkbeugel is en hoe het werkt moet je eerst weten wat snurken eigenlijk is. Snurken is het geluid dat je maakt als je luchtwegen versperd worden. Dit gebeurt bij vele mensen ‘s nachts als je aan het slapen bent doordat je kaak ontspant en je gehemelte hierdoor naar achter zakt. het gehemelte zorgt er op zijn beurt dan weer voor dat deze de luchtwegen versperd. Een snurkbeugel kan dit oplossen door middel van je kaak vast te zetten tijdens de nacht en dat zorgt ervoor dat deze niet verzakt en ervoor zorgt dat je luchtwegen versperd worden. Door het design van de beugel kan je nog perfect door je mond ademen en doordat de beugel op maat is gemaakt  vergeet je na een tijdje dat je hem in hebt. Overdag zijn er geen gevolgen aan de beugel. Je hebt geen last van je kaak of wat dan ook.

Wat is een snurkbeugel

Waarom kiezen voor Snurkproblemen.info

Op de website van Snurkproblemen.info hebben ze alle informatie voor je op een rijtje gezet eveneens als de feiten. Bij Snurkproblemen is 95% van alle mensen die snurken direct van het snurken af door de beugel. Verder kun je lezen dat de beugel niet alleen helpt bij snurken, maar ook bij slaapapneu en nog veel meer andere slaapaandoeningen. 90% van de mensen met slaapapneu die een beugel gebruikt heeft er daarna geen last meer van.

Klantenservice

Als je na het doorkijken van de website nog steeds vragen hebt over de beugel en de diensten van Snurkproblemen.info kan je altijd telefonisch terecht voor deskundig advies en voor deskundige antwoorden op je vragen. Ze hebben op de website ook veel informatie staan.