Er wordt vaak gewezen naar de rijkste mensen op aarde die hun rijkdom totaal niet uitstralen. Zo heb je bijvoorbeeld technologie miljardairs zoals Mark Zuckerberg en Bill Gates die altijd heel simpel gekleed gaan en zelfs bijna altijd dezelfde kleren dragen. Daarna wordt er gewezen naar rappers die heel veel goud dragen en dure kleding uitkiezen die eigenlijk helemaal niet zoveel geld hebben. Het punt is dat echte rijkdom dus niet wordt uitgestraald.

Maar dit is eigenlijk helemaal niet waar. Deze rijke mensen hebben gigantische jachten en woningen die vele miljoenen kosten. Ze gebruiken hun rijkdom dus wel degelijk. En ook als je niet superrijk bent is er niks mis met jezelf stijlvol en succesvol te kleden en de inrichting van je huis mooi te maken. Daarom bespreken we in dit artikel een aantal leuke producten die rijkdom uitstralen.

Een goed pak

Vroeger wanneer ik aan pakken dacht, zag ik in mijn hoofd saaie kantoormedewerkers die elke dag naar hun saaie baan moesten. En vele mannen zien er ook niet stijlvol uit omdat he pak dat ze dragen niet helemaal past. Maar wanneer je een goed zittend pak draagt ziet dit er zeer stijlvol en succesvol uit. We raden daarom dan ook aan om ervoor te zorgen dat je het pak op maat laat maken. Dit kost natuurlijk wel wat meer maar het is het zeker waard.

Een kluis

Kluizen zien we natuurlijk in banken en winkels. Soms zien we ze in een film waar een rijk persoon een mooi huis of appartement heeft met een verstopte kluis. Maar het is niet duur en toch ontzettend cool om zelf een kluis in je huis te hebben. Je kunt een kluis voor vele verschillende dingen gebruiken. Je kunt er sieraden herbergen of contant geld maar ook waardevolle documenten.

Het mooie als je hier contant geld opspaart is dat je altijd een noodfonds hebt van content geld mocht je het nodig hebben. Als je echt origineel te werk wilt gaan kun je de kluis zelfs verstoppen achter een schilderij bijvoorbeeld. Dit geeft echt dat James Bond gevoel.

Luxe pen

Dit kleine voorbeeld kan je ook een rijk gevoel geven. Door te werken achter je bureau met een mooie en persoonlijke pen kun je je echt een rijke CEO voelen. Een dergelijke pen is natuurlijk niet superduur maar het is wel een mooi luxe item. Zo’n pen is natuurlijk ook altijd een mooi cadeau voor andere mensen. Zeker deze kerst.