In deze rare tijden van het corona virus moeten we met zijn allen ons leven anders inrichten. Van je eigen privé leven tot op zakelijk niveau worden we gedwongen te kijken hoe we het aan gaan pakken. Vooral op zakelijk niveau vraagt het veel creativiteit om je aan te passen naar de omstandigheden. Vele zullen tijdens deze periode een vermindering in omzet ervaren. Om toch te zorgen voor een omzet en het verzorgen voor het brengen van de producten of services. Kan het handig zijn om het via een bezorgservice te verzorgen. Natuurlijk is het niet voor iedereen een optie aangezien het extra kosten vraagt en de bezorgservice niet volledig betrouwbaar is op dit moment. Een andere optie is het nemen van een auto en het zelf brengen.

Bezorgservice.

Jouw producten huis aan huis brengen is een optie die je nu veel tegenkomt. Vele bedrijven, van de meest uiteenlopende werk branches proberen er op deze manier toch iets van te maken. Zo zie je dat een schoonheidsspecialiste misschien niet haar vak volledig kan uitoefenen, maar haar klanten via het brengen van haar producten toch in deze gemakken kan voorzien. Of een kok die nu thuis zit en zijn tijd gebruikt om avondeten te maken voor zijn buren die niet naar buiten kunnen/mogen en deze langsbrengt. De mogelijkheden zijn er dus. Wat je hierbij wel moet bedenken dat heel veel mensen producten online bestellen en Post bezorgservices flinke overuren draaien. Dus om het heft in eigen handen te houden kan het verstandig zijn het zelf rond te brengen. Echter, hier komt vaak vele regels of organisatorische eisen bij kijken. Gelukkig zijn er bedrijven die een speciale shortlease zzp zonder bkr aanbieden. Zo hoef je niet eerst veel papier werk door te spitten, is het maandelijks opzegbaar en kan ook jij als zzp’er makkelijk een auto leasen.

Wat is een shortlease zzp zonder bkr.

De zin zegt het al een beetje. Het is een lease contract die voor een kortere tijd kan gelden, in dit geval zelfs maandelijks opzegbaar is, en mag ook gebruikt worden door zzp’ers. Binnen deze contracten zitten vaak ook de voordelen die een langdurige lease contracten aanbieden. Daarnaast is het niet verplicht om een bkr registratie te laten zien. Dit versoepeld het traject om te leasen omdat je niet hoeft te verklaren dat je geen wanbetaler bent. Daarnaast kunnen deze lease contracten voornamelijk in deze tijden aantrekkelijk zijn aangezien ze erg flexibel zijn ingesteld en je dus zo makkelijk op de omstandigheden kan anticiperen.